Запознайте се с човека, който иска да изиграе всички игри в Steam Вижте повече

От 2012 г. насам един геймър с прякора Multitasker има важна мисия – да изиграе всички игри в каталога на Steam. Той добре осъзнава, че няма как да изпълни тази титанична задача, но това не го разубеждава да продължи.

Може да го срещнете в Reddit, където той публикува ъпдейти относно т.нар. Project Finish all Steam Games. До момента има осем ъпдейта, всеки един от които е придружен от изображение от игрите, изиграни до сега.

Списъкът на Multitasker се състои от 1413 заглавия, от които до момента той е изиграл 283, което е около 20 процента. Проблемът е, че в Steam всъщност има над 3500 игри и всеки ден в каталога на платформата се добавят нови. Техните имена отиват в категорията Games left to buy и Multitasker ясно осъзнава, че с това темпо никога не може да надделее.

Геймърите в Reddit коментират по най-различен начин непосилната задача. Някои твърдят, че това е губене на време, докато други окуражават Multitasker, въпреки че реално той вече е загубил.

“Мисля, че опитите ти са безплодни. Но светът се нуждае от повече хора, които опитват невъзможното”, гласи един от коментарите.

Зa момента геймърът се насочва само към сингъл плейър игри, оставяйки онлайн заглавията за след това. Основният му критерий е достигането на финалните надписи; няма нужда да изиграе играта на 100 процента или да говори с всяко NPC.

Multitasker се опитва да държи идентичността си извън дискусиите, но се знае, че той е норвежец, малко над 30 години е и работи като ИТ специалист.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s