Цената на Samsung Galaxy S8 в Европа ще започне от 799 евро

До премиерата на Samsung Galaxy S8 и Galaxy S8 Plus остава малко повече от седмица и вече знаем почти всичко основно за смартфоните. Видяхме как ще изглеждат, научихме подробности за техническите им характеристики и разбрахме, че продажбите на устройствата ще започнат на 21 април. Знаем още, че цената на телефоните ще бъде по-висока от тази на предшествениците им и благодарение на Ивън Блас (@evleaks) вече имаме добра представа каква ще е разликата.

От споделената в Twitter информация става ясно, че в Европа Samsung Galaxy S8 ще струва 799 евро, а Galaxy S8 Plus ще бъде със 100 евро по-скъп. Заедно с това научваме и цените на някои от аксесоарите за устройствата – докинг станцията DeX за връзка с монитор и клавиатура ще е на цена 150 евро, версията на очилата GearVR с безжичен контролер ще струва 129 евро, а новата камера за виртуална реалност Gear360 ще се продава за 229 евро.

Ивън Блас публикува и нови официални изображения на смартфоните, които не разкриват нещо ново, но потвърждават за пореден път наличието на двустранно извити дисплеи с минимални странични рамки (очакваме да имат съотношение на страните 18.5:9) и замяната на хардуерните бутони върху предния панел с виртуални. Според информацията в снимката са показани три от цветовете на телефоните – черен, сребрист и виолетов. Всички подробности за Galaxy S8 и Galaxy S8 Plus ще станат известни на 29 март.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s