Ще трябва да пътувате до Китай за най-добрата версия на Galaxy S8

Samsung-Galaxy-S8-Edge.jpg

Всички очакват Samsung Galaxy S8 да бъде един мощен флагман, но телефонът може да получи най-доброто си превъплъщение не другаде, а в Китай. Анализаторът от IHS Кевин Уанг е на мнение, че там Galaxy S8 ще се появи с цели 6GB RAM, докато навсякъде другаде той ще е само с 4GB.

На практика, повече RAM означава повече приложения едновременно без това да натоварва телефона. По днешните стандарти, 6GB RAM все още е доста високо; други флагмани на Samsung като Galaxy S7 Edge и Galaxy Note 7 също имат 4GB RAM.

Очевидно решението за повече RAM в китайската версия е дошло заради това, че така Galaxy S8 ще се конкурира по-добре с другите топ модели на местния пазар. В Китай се продават телефони със стандартно количество 6GB RAM (като Xiaomi Mi Mix) или чиито версии имат толкова (като китайската версия на Galaxy Note 7).

Galaxy S8 ще се предлага и с два различни чипа според региона – Snapdragon 835 и Exynos 9, като първоначалните тестове на GeekBench показват, че новият чип на Samsung е по-бърз от този на Qualcomm.

Advertisements

One thought on “Ще трябва да пътувате до Китай за най-добрата версия на Galaxy S8

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s